دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۰۴ | ۱۰:۰۴ ۲ بازديد
تلاش برای کندن پوست تخم مرغ آبپز، اما در نهایت آن را کاملاً از شکل میاندازیم، زیرا پوست سخت به طرز سرسختانهای به سفیده تخم مرغ میچسبد. اینترنت پر از ترفندهایی است که ادعا میکنند از این مشکل جلوگیری میکنند. اما دلایل مختلفی وجود دارد که چرا پوست کندن تخم مرغها میتواند دشوار باشد.
◽️عواملی مانند pH سفیده تخم مرغ، دمای نگهداری و تازگی تخم مرغ در میزان سهولت پوستگیری آن نقش دارند.
◽️یک مطالعه اولیه از دهه 1960 نشان داد که pH سفید تخم مرغ باید در محدوده 8.7-8.9، کاملاً قلیایی باشد تا تخم مرغ راحت تر شود. بعد از جوشاندن تخم مرغ می توانید آنها را در آب یخ فرو کنید. تخم مرغ های قدیمی تر، پوستشان آسان تر جدا می شود
با چقدر پول میشه خونه رو هوشمند کرد؟ روی قیمت تجهیزات هوشمندسازی ساختمان کلیک کن
◽️عواملی مانند pH سفیده تخم مرغ، دمای نگهداری و تازگی تخم مرغ در میزان سهولت پوستگیری آن نقش دارند.
◽️یک مطالعه اولیه از دهه 1960 نشان داد که pH سفید تخم مرغ باید در محدوده 8.7-8.9، کاملاً قلیایی باشد تا تخم مرغ راحت تر شود. بعد از جوشاندن تخم مرغ می توانید آنها را در آب یخ فرو کنید. تخم مرغ های قدیمی تر، پوستشان آسان تر جدا می شود
با چقدر پول میشه خونه رو هوشمند کرد؟ روی قیمت تجهیزات هوشمندسازی ساختمان کلیک کن